Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/damatadepera.cat/web/wp-includes/post-template.php on line 284

Conferència. Interpretació de la natura i el paisatge de Matadepera

“Interpretació de la natura i el paisatge de Matadepera” a càrrec del geògraf Josep Germain Olzet, sobre les plantes, flors i herbes de la muntanya de Sant Llorenç – Casal de Cultura de Matadepera a les 8 del vespre.

Josep Germany Olzet, és geògraf i diplomat en enginyeria ambiental, membre del consell de protecció de la natura, òrgan assessor del govern i del parlament i membre actiu de l’institució catalana d’historia natural. Va participar en el programa “dama de Nit” dedicat a la botànica Montserrat Garriga Cabrero, que va emetre Matadepera radio. Aquest programa el podeu escoltar a la web de Matadepera Radio.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt