Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/damatadepera.cat/web/wp-includes/post-template.php on line 284

“dama de nit” amb Montserrat Garriga. Botànica. I amb el convidat Josep Germain i Olzet. Geògraf.

Matadepera radio va emetre el programa “dama de Nit” dedicat a la botànica Montserrat Garriga Cabrero (Cuba 1865- Barcelona 1956), qui va realitzar la tasca metòdica d’herboritzar diverses plantes arreu de Catalunya i engrandir notablement la secció de botànica del Museu de ciències Naturals. També va participar activament en la formació del institut botànic de Barcelona i van ser especialment significatives les donacions que va fer de les plantes herboritzades. Varem començar el programa fent una recepte de cuina: Crema de pèsols a la menta que varem acompanyar amb la banda sonora de “Como agua para chocolate” de Leo Brouwer. Durant el programa també es va parlar de set plantes: el garrofer, l’arboç, el romaní, la ruda, la inula viscosa, la ginesta i l’ametller. Totes aquestes plantes tenen una relació amb la Montserrat Garriga. La sabeu? En el programa varem comptar amb el geògraf Josep Germany Olzet, diplomat en enginyeria ambiental, membre del consell de protecció de la natura, òrgan assessor del govern i del parlament i membre actiu de l’institució catalana d’historia natural, qui el pasat dia 28 de febrer ens va impartir una conferencia amb el títol “Interpretació de la natura i el paisatge de Matadepera” Aquest programa el podeu escoltar a la web de Matadepera Radio.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt